מניקוטי
מניקוטי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה, רוטב ספגטי, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . מתכונים דומים: מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.
הוראות
לבשל מניקוטי במים רותחים עד הסוף.
מסננים, ולשטוף עם מים קרים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, לשלב ריקוטה, מוצרלה, ו 1/2 כוס פרמזן, ביצים, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
יוצקים רוטב 1/2 כוס לתוך צלחת אפייה 11x17 אינץ'. ממלאים כל קונכיית מניקוטי עם תערובת גבינה 3 כפות, ומסדרים על רוטב .
יוצקים את הרוטב שנותר מעל, ומפזרים גבינת פרמזן נותרת.
אופים 45 דקות, או עד מבעבע.