קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

מנת פילאף אורז חום

מנת פילאף אורז חום
מנת פילאף אורז חום היא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 4 מנות. לארוחה זו יש 339 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-10 גרם שומן למנה. תמורת 70 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אורז חום, מים, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. עם ציון ספונקולרי של 42%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פילאף אורז חום, פילאף אורז חום ופילאף אורז חום עוף.

הוראות

1
בסיר קטן מטגנים בצל ירוק בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים אורז ואגוזי מלך; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שהאגוזי מלך קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מוסיפים את המים, המשמשים, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד שהנוזלים נספגים.
5
מניחים לעמוד 5 דקות. מרפרף עם מזלג.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.