מסקרפונה וניוקי לימון עם רוטב טימין חמאה
המתכון מסקרפונה וניוקי לימון עם רוטב טימין חמאה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 713 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח כשר, חמאה, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ניוקי עם רוטב טימין חמאה, ניוקי תפוחי אדמה עם רוטב לימון-טימין, ו מסקרפונה וניוקי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את גבינת מסקרפונה, פרמזן, מלח, אגוז מוסקט, גרידת לימון, ביצה וחלמון ביצה בקערה. היכו יחד באמצעות מערבל יד על מהירות בינונית עד אור ורך, על 1 דקה. בהדרגה להכות את הקמח עד התערובת יוצרת בצק רך.
מפזרים תבנית עוגה או תבנית אפייה מעוטרת בקמח. זרוק 1-כפית חתיכות בגודל של בצק למחבת העוגה באמצעות 2 כפות קטנות. לנער את המחבת בעדינות כדי לכסות את הבצק בקמח. מגלגלים בעדינות את חתיכות הבצק לצורות אליפטיות.
להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
עבור הרוטב: בינתיים, לבשל את החמאה והמלח במחבת בינונית כבדה עד שהוא מתחיל חום, על 2 דקות.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את עלי הקורנית. תניח בצד.
בזהירות להוסיף את הניוקי, בקבוצות, למים רותחים. הניוקי צריך לשקוע ואז לצוף למעלה. ברגע הניוקי להתחיל לצוף, לבשל במשך 5 עד 6 דקות.
מעבירים לחמאת הקורנית החמה במחבת באמצעות כף מחוררת. זרוק למעיל.
כפית את הניוקי ורוטב חמאה לתוך קערות רדודות. למעלה עם פקורינו רומנו ומגישים.