מסקרפונה ממולא לחם צרפתי עם אפרסקים
המתכון מסקרפונה ממולא לחם מטוגן עם אפרסקים מוכן בערך 1 שעה וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אפרסקים, אגוז מוסקט טחון, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה למדי. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: Mascarpone ממולאים French Toast Fritters, Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי, ו תות-מסקרפונה ממולא לחם צרפתי.
הוראות
לקלף אפרסקים, להסיר בורות, לחתוך לתוך סיר כבד, לתפוס את כל המיצים. מערבבים בסוכר, אגוז מוסקט וקינמון, ומבשלים על אש בינונית עד מבעבע. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מגיע עקביות syrupy, כ 10 דקות.
בינתיים, לחתוך ולזרוק את הקצוות של רולס bolillo. חותכים את הלחמניות לפרוסות בעובי 1 1/4 אינץ'.
הניחו כל פרוסת לחם על לוח, ועם סכין חדה שהחזיק במקביל ללוח, חתכו כיס לכל פרוסה, והשאירו שלושה צדדים שלמים. תניח בצד.
מערבבים יחד את mascarpone, סוכר ממתקים, וגרידת לימון עד חלקה. לגרוף תערובת זו לתוך שקית ניילון קטנה.
חותכים את פינה אחת של התיק, צינור כמו מילוי רב לתוך הכיס בכל פרוסת לחם כפי שיתאים מבלי לעלות על גדותיו.
לטאטא יחד את הביצים, חלב, וניל בקערה רדודה. להמס חמאה עם שמן על חום בינוני במחבת nonstick גדולה. לטבול כל חתיכת ממולא של לחם לתוך הבלילה, להוסיף למחבת, ומבשלים עד השחמה משני הצדדים.
מגישים חם עם רוטב האפרסק החם.