זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. נסו מסקרפונה שוקולד ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות, Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי, ו תות-מסקרפונה ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הערה של קוק: מסקרפונה דומה גבינת שמנת בטעם (אבל טוב יותר) ויש לו את העקביות כדי להתאים. זה עושה בסיס נהדר למילוי טעים סופר קל זה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מסקרפונהname
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מערבבים את המסקרפונה, שמנת כבדה, גרידת תפוזים וסוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים. באמצעות מרית אופסט או סכין חמאה, לקחת כף נדיבה של מילוי mascarpone שוקולד, על 2 כפות, למרוח אותו על 1 פרוסה של בריוש, ולאחר מכן העליון עם עוד פרוסה של בריוש. חזור עם הפרוסות שנותרו ומילוי; אתה תעשה 6 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בריוש
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
5
בצלחת רדודה, לטאטא יחד את הביצים וחצי וחצי לעשות אמבט ביצים. (אם אין לך חצי וחצי, חלב או שמנת כבדה יעבדו בסדר גמור.)
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת, מזיזים אותה כדי לצפות את פני השטח. טובלים כל כריך באמבט הביצים, הופכים למעיל ומשרים את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
שים את הכריך על המחבת החמה. (
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים רק כריכים רבים ככל שיתאימו בקלות על המחבת, לא צפוף.) לבשל, בקבוצות, עד הזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מעבירים את הכריכים למגש בטוח לתנור ומכסים אותם ברפיון בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מניחים בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוסיפים עוד חמאה למחבת, לפי הצורך, ומבשלים את הכריכים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
חותכים את הכריכים באלכסון לשניים, ומגישים 2 עד 3 חצאים לאדם. אבק את הכריך עם הסוכר ' ממתקים ושוקולד באח מעל. מצקת חלק נדיב של סירופ תות על הכריכים, או לשרת לצד האורחים שלך לשרת את עצמם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מצקת
15
בסיר גדול מעל חום גבוה, מוסיפים את התותים והסוכר. (סיר גדול יש צורך רק במקרה סירופ תות מתחיל להרתיח את הצדדים.) אם התותים אינם בשלים או מתוקים כמו שאתה אוהב, להוסיף 1/3 כוס יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מוסיפים 2/3 כוס מים, סירופ תירס ומלח ים למחבת. מערבבים יחד עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
מסננים את התותים וממשיכים להרתיח את הנוזל עד שהתערובת התעבה לעקביות סירופית, עוד 8 עד 10 דקות. מערבבים במיץ לימון ומוסיפים את התותים בחזרה לסיר. מערבבים בעדינות כדי לצפות את התותים בסירופ. (הסירופ יכול להיות מאוחסן במיכל הדוק אוויר במקרר עד 1 שבוע, או מקורר וקפוא.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
18
הערה של קוק: עבור אופציה של מאהב תפוזים, להשתמש מיץ תפוזים טרי במקום מיץ לימון כדי לסיים את הסירופ. לחלופין, לרוטב עשיר, ידידותי למבוגרים, להוסיף התזה של ליקר תפוזים, כמו גרנד מרנייה, לרוטב. למרות שהאלכוהול לא יבשל לחלוטין, רוב יהיה אם מבושל עוד כמה דקות.