זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 37 דקות. נסו מסקרפונה שוקולד ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות, Mascarpone תות ממולא לחם צרפתי, ו תות-מסקרפונה ממולא לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הערה של קוק: מסקרפונה דומה גבינת שמנת בטעם (אבל טוב יותר) ויש לו את העקביות כדי להתאים. זה עושה בסיס נהדר למילוי טעים סופר קל זה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
מסקרפונהname
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מערבבים את המסקרפונה, שמנת כבדה, גרידת תפוזים וסוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מסקרפונהname
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים. באמצעות מרית אופסט או סכין חמאה, לקחת כף נדיבה של מילוי mascarpone שוקולד, על 2 כפות, למרוח אותו על 1 פרוסה של בריוש, ולאחר מכן העליון עם עוד פרוסה של בריוש. חזור עם הפרוסות שנותרו ומילוי; אתה תעשה 6 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
בריוש
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
5
בצלחת רדודה, לטאטא יחד את הביצים וחצי וחצי לעשות אמבט ביצים. (אם אין לך חצי וחצי, חלב או שמנת כבדה יעבדו בסדר גמור.)
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים מחבת לא דביקה או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת, מזיזים אותה כדי לצפות את פני השטח. טובלים כל כריך באמבט הביצים, הופכים למעיל ומשרים את שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שים את הכריך על המחבת החמה. (
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים רק כריכים רבים ככל שיתאימו בקלות על המחבת, לא צפוף.) לבשל, בקבוצות, עד הזהב, 2 עד 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מעבירים את הכריכים למגש בטוח לתנור ומכסים אותם ברפיון בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מניחים בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוסיפים עוד חמאה למחבת, לפי הצורך, ומבשלים את הכריכים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
חותכים את הכריכים באלכסון לשניים, ומגישים 2 עד 3 חצאים לאדם. אבק את הכריך עם הסוכר ' ממתקים ושוקולד באח מעל. מצקת חלק נדיב של סירופ תות על הכריכים, או לשרת לצד האורחים שלך לשרת את עצמם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ענבים אדומים ללא גרעינים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מצקת
15
בסיר גדול מעל חום גבוה, מוסיפים את התותים והסוכר. (סיר גדול יש צורך רק במקרה סירופ תות מתחיל להרתיח את הצדדים.) אם התותים אינם בשלים או מתוקים כמו שאתה אוהב, להוסיף 1/3 כוס יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
16
מוסיפים 2/3 כוס מים, סירופ תירס ומלח ים למחבת. מערבבים יחד עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מסננים את התותים וממשיכים להרתיח את הנוזל עד שהתערובת התעבה לעקביות סירופית, עוד 8 עד 10 דקות. מערבבים במיץ לימון ומוסיפים את התותים בחזרה לסיר. מערבבים בעדינות כדי לצפות את התותים בסירופ. (הסירופ יכול להיות מאוחסן במיכל הדוק אוויר במקרר עד 1 שבוע, או מקורר וקפוא.)
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
18
הערה של קוק: עבור אופציה של מאהב תפוזים, להשתמש מיץ תפוזים טרי במקום מיץ לימון כדי לסיים את הסירופ. לחלופין, לרוטב עשיר, ידידותי למבוגרים, להוסיף התזה של ליקר תפוזים, כמו גרנד מרנייה, לרוטב. למרות שהאלכוהול לא יבשל לחלוטין, רוב יהיה אם מבושל עוד כמה דקות.