קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

מסקרפונה, תות, כריכי גבינה בגריל בזיליקום

מסקרפונה, תות, כריכי גבינה בגריל בזיליקום
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: מסקרפונה תות בגריל גבינה, מסקרפונה תות צלוי בלסמי בגריל גבינה, ו מרק עגבניות בזיליקום קרמי עם כריכי גבינה בגריל מיני.

הוראות

1
מורחים את המסקרפונה על צד אחד של כל פרוסות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2
טפטוף דבש על כל פרוסות הלחם. באופן שווה לחלק ולחלוק את פרוסות תות בין 2 פרוסות הלחם, ולאחר מכן באופן שווה לחלק את בזיליקום על תותים. למעלה כל חצי תחתון של הכריך עם פרוסות הלחם הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
ממיסים 1 כף של החמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני, הטיית המחבת כדי להבטיח את התחתונה מצופה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מניחים 1 של הכריכים לתוך המחבת ומבשלים רק עד הצד הראשון הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות. הפוך את הכריך מעל ומבשל עד הצד השני הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
תעביר את הכריך לצלחת גדולה.
6
ממיסים את שארית 1 כף החמאה באותו המחבת, ומטיפים את המחבת כדי להבטיח שהתחתית מצופה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מניחים את הכריך השני לתוך המחבת ומבשלים רק עד שהצד הראשון קלוי, 1 עד 2 דקות. הפוך את הכריך מעל ומבשל עד הצד השני הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
תעביר את הכריך לצלחת גדולה.
9
מפזרים את שני הכריכים עם אבקת סוכר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב