מסקרפונה, תות, כריכי גבינה בגריל בזיליקום
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: מסקרפונה תות בגריל גבינה, מסקרפונה תות צלוי בלסמי בגריל גבינה, ו מרק עגבניות בזיליקום קרמי עם כריכי גבינה בגריל מיני.
הוראות
מורחים את המסקרפונה על צד אחד של כל פרוסות הלחם.
טפטוף דבש על כל פרוסות הלחם. באופן שווה לחלק ולחלוק את פרוסות תות בין 2 פרוסות הלחם, ולאחר מכן באופן שווה לחלק את בזיליקום על תותים. למעלה כל חצי תחתון של הכריך עם פרוסות הלחם הנותרות.
ממיסים 1 כף של החמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני, הטיית המחבת כדי להבטיח את התחתונה מצופה בחמאה.
מניחים 1 של הכריכים לתוך המחבת ומבשלים רק עד הצד הראשון הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות. הפוך את הכריך מעל ומבשל עד הצד השני הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
תעביר את הכריך לצלחת גדולה.
ממיסים את שארית 1 כף החמאה באותו המחבת, ומטיפים את המחבת כדי להבטיח שהתחתית מצופה בחמאה.
מניחים את הכריך השני לתוך המחבת ומבשלים רק עד שהצד הראשון קלוי, 1 עד 2 דקות. הפוך את הכריך מעל ומבשל עד הצד השני הוא חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
תעביר את הכריך לצלחת גדולה.
מפזרים את שני הכריכים עם אבקת סוכר ומגישים מיד.