קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

מעבר לקארי: דאאל טדקה

מעבר לקארי: דאאל טדקה
מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: דאל טדקה, דאל טדקה בסגנון מסעדה / איך להכין דאל טדקה, טדקה דאל, ו קל ללא שומן דאל טדקה.

הוראות

1
עבור דאאל: לשטוף ולנקז טובאר דאאל במסננת רשת דקה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
חום גהי בסיר לחץ מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
3
הוסף asafoetida, כורכום, ושטף דאאל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד ghee מעילי דאאל, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אספוטידהאספוטידה
כורכוםכורכום
גיגי
4
מוסיפים מים ומלח לפי הטעם. סגור סיר לחץ, להגדיל את החום גבוה, וחום עד סיר לחץ ללחץ גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
5
הסר מהחום ולאפשר ללחץ להתפוגג.
6
פתח סיר לחץ ו לשבור את דאל עם מקצף. שים בצד בזמן שאתה מכין את הטדקה.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
מחממים גהי במחבת לא-מקל כבדה מעל חום גבוה עד לעישון קל. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים צ ' ילי mundu, זרעי חרדל, זרע כמון שלם (להתרחק מחבת כמו הזרעים פופ). המתן עד לזרעים לרחוש, כ -10 שניות, ולאחר מכן להוסיף עלי קארי ומערבבים. מבשלים עד עלי הקארי לרחוש, כ -10 שניות יותר, ולאחר מכן להוסיף asafoetida, צ ' ילי אדום ואבקת כמון קלוי. מערבבים במהירות ומיד להעביר את כל התוכן אל דאאל ומערבבים קלות. אין לערבב ביסודיות. חלק מהגהי צריך לצוף למעלה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
עלי קאריעלי קארי
אספוטידהאספוטידה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גיגי
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מגישים מיד עם אורז לבן, לחם הודי (רוטי) או כליווי לכל ארוחה הודית.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
רוטירוטי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Quintan Essentia Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.