מעבר לקארי: דאאל טדקה
מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: דאל טדקה, דאל טדקה בסגנון מסעדה / איך להכין דאל טדקה, טדקה דאל, ו קל ללא שומן דאל טדקה.
הוראות
עבור דאאל: לשטוף ולנקז טובאר דאאל במסננת רשת דקה גדולה.
חום גהי בסיר לחץ מעל חום גבוה עד מנצנץ.
הוסף asafoetida, כורכום, ושטף דאאל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד ghee מעילי דאאל, כ -20 שניות.
מוסיפים מים ומלח לפי הטעם. סגור סיר לחץ, להגדיל את החום גבוה, וחום עד סיר לחץ ללחץ גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עשר דקות.
הסר מהחום ולאפשר ללחץ להתפוגג.
פתח סיר לחץ ו לשבור את דאל עם מקצף. שים בצד בזמן שאתה מכין את הטדקה.
מחממים גהי במחבת לא-מקל כבדה מעל חום גבוה עד לעישון קל. להפחית חום בינוני.
מוסיפים צ ' ילי mundu, זרעי חרדל, זרע כמון שלם (להתרחק מחבת כמו הזרעים פופ). המתן עד לזרעים לרחוש, כ -10 שניות, ולאחר מכן להוסיף עלי קארי ומערבבים. מבשלים עד עלי הקארי לרחוש, כ -10 שניות יותר, ולאחר מכן להוסיף asafoetida, צ ' ילי אדום ואבקת כמון קלוי. מערבבים במהירות ומיד להעביר את כל התוכן אל דאאל ומערבבים קלות. אין לערבב ביסודיות. חלק מהגהי צריך לצוף למעלה.
מגישים מיד עם אורז לבן, לחם הודי (רוטי) או כליווי לכל ארוחה הודית.