מעבר קארי: תפוחי אדמה, ביצה ו Chutney Pattice
המתכון מעבר קארי: תפוחי אדמה, ביצה ו Chutney Pattice מוכן בערך 25 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. אתה מקבל תבלין שמגיש 12. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: קארי עלים chutney, איך לעשות קארי עלים chutney, Farali Pattice, איך לעשות פארלי Pattice / Farali s, ו מטבל קארי ומנגו צ'אטני.
הוראות
השתמש בכלי מדידה כדי להכין 12 כדורים של פירה. ללוש כל כדור בידיים שלך עד חלקה טופס לתוך כוס חלול.
טוחנים יחד כוסברה, קוקוס מגורד, זרעי כמון, צ ' ילי ירוק, שום, מלח וסוכר בתהלוכת מזון או מרגמה ועלי כדי להפוך את הדבק.
מורחים כפית של הדבק באופן שווה לתוך כל חלול בתפוחי האדמה. (אתה צריך קצת chutney שנשאר.) Put a egg quarter in the chutney filled hollow. סגור בחוזקה עם פירה יותר עד שהכל אטום בזהירות בפנים.
מחממים את השמן במחבת גדולה ללא מקל או ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
טובלים כל pattice בביצה המוכה ומניחים בעדינות בשמן. פריי, פונה לעתים קרובות, עד הזהב בכל צד.
הסר, לנקז על מגבת נייר או צלחת מרופדת מגבת מטבח נקייה, ומגישים חם עם chutney שנותר.