מעוך ספגטי.
סקווש ספגטי אני יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך שמן צמחי, בצל, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9430 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו לאכול שרימפס ואספרגוס ספגטי סקווש ספגטי, ספגטי סקווש ספגטי, ו מעוך ספגטי. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מניחים דלעת ספגטי עם צדדים חתוכים על תבנית האפייה מוכן, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד סכין חדה יכול להיות מוכנס עם התנגדות קטנה בלבד.
הסר סקווש מהתנור ולהניח בצד כדי להתקרר מספיק כדי להיות מטופלים בקלות.
בינתיים, מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בשמן עד רך.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים עד ריחני, 2 עד 3 דקות. מערבבים עגבניות ומבשלים עד עגבניות מחוממים דרך.
השתמש בכפית גדולה כדי לגרוף את עיסת הסיכה מן הסקווש ולמקם בקערה בינונית. לזרוק עם הירקות, גבינת פטה, זיתים, בזיליקום.