אם יש לך בערך שעה אחת לבלות במטבח, מעורב אורז עדשים עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני לנסות. תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 123 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם שיני שום, מים, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 82% . מתכונים דומים: שייק תערובת פירות תה ירוק , תערובת צנון צלוי וגזר , ומרק אורז עדשים .
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול, מטגנים בצל ושום בשמן במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף גזר; לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
3
מוסיפים עדשים ואורז; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים פנימה את המים והתבלינים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות.
מערבבים פנימה ברוקולי וקישואים; להחזיר לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 15-20 דקות או עד שהעדשים והאורז רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מערבבים רוטב עגבניות ועגבניות; חום דרך.