מערבולות דבש-אגוז
Honey-Nut Swirls הוא מזנון שמשרת 24. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 150 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר מגורען, סוכר חום, קינמון טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מערבולת טחינה מתוקה לבנונית , שיבולת שועל אפויה עם אגוזי דבש ופטל , וחטיפי אגוזים טבעוניים של שוקולד .
הוראות
על משטח מקומח קלות פורשים את בצק העלים.
מגלגלים ל-12 אינץ'. x 9 אינץ'. מַלבֵּן.
בקערה קטנה מערבבים את אגוזי המלך, הפיסטוקים, הסוכר החום, החמאה, הדבש, הקינמון והמלח.
מורחים על המאפה עד 1/2 אינץ' מהשוליים.
חותכים ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
מברישים בשמנת ומפזרים סוכר.
אופים ב-375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.