מערבולות פירות לימון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-65 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 56 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, חמאה, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת קקאו פאונד עם מערבולות של פודינג לימון, מערבולות תאנה, ו מערבולות פטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון או קערה, מערבולת או מערבבים קמח, סוכר ומלח כדי להתמזג.
הסר את הגיליון העליון של קלף. חתוך את הקצוות אפילו. במידת הצורך, לתת את הבצק לעמוד רק עד גמיש. החל בצד ארוך, להתגלגל לתוך גליל, משיכת נייר מן הבצק כפי שאתה מגלגל. בטל קלף.
חותכים גליל במחצית לרוחב. לעטוף כל מחצית בניילון נצמד; להקפיא עד המשרד, על 30 דקות, או עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
פתח חצי מהבצק בכל פעם; עם סכין דק וחד, חתוך לכדורים בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
12
מניחים 1/2 אינץ 'בנפרד על חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ' אפייה גיליונות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
13
אופים עוגיות בתנור 350 עד זהב חיוור, 12 עד 14 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה. עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים להתקרר לחלוטין.