מערבולת תות קרם גבינה קילו עוגה
אם 81 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת קילו גבינת שמנת סחרור תות יכולה להיות מדהימה צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 611 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך תמצית שקדים, שיפוד עץ, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגת קילו גבינת שמנת מערבולת פטל, שוקולד אגוזי לוז מערבולת קרם גבינה קילו עוגה, ו עוגת קילו גבינת שמנת + קולי תות (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
להוסיף גבינת שמנת, מכות עד שמנת.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
בהדרגה להוסיף קמח תערובת חמאה. הכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת, לעצור כדי לגרד את הקערה לפי הצורך. מערבבים תמציות שקדים ווניל.
יוצקים שליש הבלילה לתוך משומן ומשוריין 10 אינץ ' (14 כוס) מחבת צינור (על 2/3 כוסות הבלילה). מנה 8 כפיות מעוגלות זיגוג תות מעל הבלילה, ומערבלת עם שיפוד עץ. חזור על הנוהל פעם אחת, ומעל עם שליש הנותרים של הבלילה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 עד 15 דקות; להסיר מחבת כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
הערה: בדקנו עם זיגוג Marzetti עבור תותים.