מפרץ חוף עוף ודגים Jambalaya
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קריאולים, אז תנו הזדמנות ל חוף מפרץ עוף ודגים Jambalayan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם דקר, צמרות בצל ירוק, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: אורז Jambalaya חוף המפרץ, Gumbo חוף המפרץ, ו שרימפס וגריסים של חוף המפרץ.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר ולהניח בצד. להזמין 1 כף בייקון טפטוף במחבת.
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל, ושום לטפטפי בייקון במחבת.
מפזרים חצי תערובת אורגנו; לטגן 10 דקות או עד ירקות מתחילים חום, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים שנותר תערובת אורגנו, עוף, ודגים בשקית פלסטיק zip העליון גדול; לאטום ולנער היטב.
מוסיפים תערובת עוף למחבת; מטגנים 5 דקות.
מוסיפים תערובת ירקות, אורז, 1/2 כוס בצל ירוק, מרק, עגבניות, ועלי דפנה למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. השליכו את עלי המפרץ.
מקשטים עם בייקון מתפורר ובצל ירוק 1/2 כוס.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. תערובת אלברינו סנטיאגו רואיז עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![תערובת Santiago Ruiz Albarino]()
תערובת Santiago Ruiz Albarino
בהיר וצהוב בהיר. האף אינטנסיבי ומורכב לראווה ניחוחות של פירות (תפוח, אגס, משמש), עשבי תיבול (ורבנה לימון, אניסיד) הערות מינרליות. בעל גוף מלא, המורכבות הפירותית שלו חוזרת בשילוב עם מינרליות של אבן רטובה על החיך לפני סיום ארוך ופריך. השילוב של חמישה זני ענבים מקומיים ריאס Baixas עושה את זה יין עם אופי ייחודי ייחודי.