קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

מפתח ליים קרם ברולה

מפתח ליים קרם ברולה
מפתח ליים קרם ברולה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון קינוח. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלב מרוכז, מחית פירות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה קיט בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו מקדמיה מפתח ליים פאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעל דוד כפול, לטאטא 3 חלמונים ביצה וסוכר למרקם עבה, דמוי סרט. בסיר נפרד, שלבו את השמנת הכבדה ואת שעועית הווניל המפוצלת, והביאו לרתיחה. מזג את תערובת החלמונים לקרם, על ידי הקצפה מעט מהקרם החם לביצים, תוך הקצפה מתמדת, ואז הקציפו את תערובת החלמונים חזרה לקרם החם. מחזירים לאש ותוך כדי הקצפה ללא הרף מסיימים את הבישול לשלב פודינג, בערך 1 או 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
עבור החלק השני של קרם ברולה, לטאטא את החלמונים הנותרים 3 ביצה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים את מיץ לימון מפתח בהדרגה ו לטאטא במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
שלב את מילוי הקרם ברולה עם מילוי הסיד המפתח וצנן במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
כדי להפוך את הקרום, לרדד גיליון של בצק עלים דק מאוד, 20 על ידי 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
חותכים עיגולים בקוטר 6 (4 אינץ') מתוך בצק העלים לקו מחבתות טארט 6 (3 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
9
נותנים לבצק לנוח 30 דקות במקרר. מרפדים את טבעות המאפה בבצק המאפה וקוצצים את עודפי הבצק סומק לקצה הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
מניחים פיסת נייר קלף על כל קליפת טארט וממלאים בשעועית ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות. הפגזים צריכים להיות דקים ואחידים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להרכבה יש למלא את הקליפות במילוי סיד המפתח וליישר את החלקים בעזרת מרית. אבק את צמרות הקינוחים בסוכר ובאמצעות לפיד מקרמל את החלקים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מניחים את הקינוחים על צלחת ומגישים עם מחית פירות, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כיין צעיר, צ ' נטו פינדפלורס מאפשר לפירותיות הטרייה שלו לפרוח. נשמר במרתף, הוא פורש טעם ארוך ומשיי בפה, סימן הגראנד קרוס של סן אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק