מפתח ליים קרם ברולה
מפתח ליים קרם ברולה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון קינוח. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלב מרוכז, מחית פירות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה קיט בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו מקדמיה מפתח ליים פאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מעל דוד כפול, לטאטא 3 חלמונים ביצה וסוכר למרקם עבה, דמוי סרט. בסיר נפרד, שלבו את השמנת הכבדה ואת שעועית הווניל המפוצלת, והביאו לרתיחה. מזג את תערובת החלמונים לקרם, על ידי הקצפה מעט מהקרם החם לביצים, תוך הקצפה מתמדת, ואז הקציפו את תערובת החלמונים חזרה לקרם החם. מחזירים לאש ותוך כדי הקצפה ללא הרף מסיימים את הבישול לשלב פודינג, בערך 1 או 2 דקות.
עבור החלק השני של קרם ברולה, לטאטא את החלמונים הנותרים 3 ביצה במשך 1 דקה.
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד דקה.
מוסיפים את מיץ לימון מפתח בהדרגה ו לטאטא במשך 1 דקה.
שלב את מילוי הקרם ברולה עם מילוי הסיד המפתח וצנן במקרר עד הצורך.
כדי להפוך את הקרום, לרדד גיליון של בצק עלים דק מאוד, 20 על ידי 10 אינץ'.
חותכים עיגולים בקוטר 6 (4 אינץ') מתוך בצק העלים לקו מחבתות טארט 6 (3 אינץ').
נותנים לבצק לנוח 30 דקות במקרר. מרפדים את טבעות המאפה בבצק המאפה וקוצצים את עודפי הבצק סומק לקצה הטבעת.
מניחים פיסת נייר קלף על כל קליפת טארט וממלאים בשעועית ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות. הפגזים צריכים להיות דקים ואחידים מאוד.
להרכבה יש למלא את הקליפות במילוי סיד המפתח וליישר את החלקים בעזרת מרית. אבק את צמרות הקינוחים בסוכר ובאמצעות לפיד מקרמל את החלקים.
מניחים את הקינוחים על צלחת ומגישים עם מחית פירות, אם רוצים.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו]()
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כיין צעיר, צ ' נטו פינדפלורס מאפשר לפירותיות הטרייה שלו לפרוח. נשמר במרתף, הוא פורש טעם ארוך ומשיי בפה, סימן הגראנד קרוס של סן אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק