קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

מפתח ליים קרם ברולה

מפתח ליים קרם ברולה
מפתח ליים קרם ברולה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון קינוח. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלב מרוכז, מחית פירות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה קיט בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו מקדמיה מפתח ליים פאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעל דוד כפול, לטאטא 3 חלמונים ביצה וסוכר למרקם עבה, דמוי סרט. בסיר נפרד, שלבו את השמנת הכבדה ואת שעועית הווניל המפוצלת, והביאו לרתיחה. מזג את תערובת החלמונים לקרם, על ידי הקצפה מעט מהקרם החם לביצים, תוך הקצפה מתמדת, ואז הקציפו את תערובת החלמונים חזרה לקרם החם. מחזירים לאש ותוך כדי הקצפה ללא הרף מסיימים את הבישול לשלב פודינג, בערך 1 או 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
עבור החלק השני של קרם ברולה, לטאטא את החלמונים הנותרים 3 ביצה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את מיץ לימון מפתח בהדרגה ו לטאטא במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
שלב את מילוי הקרם ברולה עם מילוי הסיד המפתח וצנן במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
כדי להפוך את הקרום, לרדד גיליון של בצק עלים דק מאוד, 20 על ידי 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
חותכים עיגולים בקוטר 6 (4 אינץ') מתוך בצק העלים לקו מחבתות טארט 6 (3 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
9
נותנים לבצק לנוח 30 דקות במקרר. מרפדים את טבעות המאפה בבצק המאפה וקוצצים את עודפי הבצק סומק לקצה הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מניחים פיסת נייר קלף על כל קליפת טארט וממלאים בשעועית ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות. הפגזים צריכים להיות דקים ואחידים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
להרכבה יש למלא את הקליפות במילוי סיד המפתח וליישר את החלקים בעזרת מרית. אבק את צמרות הקינוחים בסוכר ובאמצעות לפיד מקרמל את החלקים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
מניחים את הקינוחים על צלחת ומגישים עם מחית פירות, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כיין צעיר, צ ' נטו פינדפלורס מאפשר לפירותיות הטרייה שלו לפרוח. נשמר במרתף, הוא פורש טעם ארוך ומשיי בפה, סימן הגראנד קרוס של סן אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק