קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

מפתח ליים קרם ברולה

מפתח ליים קרם ברולה
מפתח ליים קרם ברולה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון קינוח. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלב מרוכז, מחית פירות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה קיט בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו מקדמיה מפתח ליים פאי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעל דוד כפול, לטאטא 3 חלמונים ביצה וסוכר למרקם עבה, דמוי סרט. בסיר נפרד, שלבו את השמנת הכבדה ואת שעועית הווניל המפוצלת, והביאו לרתיחה. מזג את תערובת החלמונים לקרם, על ידי הקצפה מעט מהקרם החם לביצים, תוך הקצפה מתמדת, ואז הקציפו את תערובת החלמונים חזרה לקרם החם. מחזירים לאש ותוך כדי הקצפה ללא הרף מסיימים את הבישול לשלב פודינג, בערך 1 או 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
עבור החלק השני של קרם ברולה, לטאטא את החלמונים הנותרים 3 ביצה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את מיץ לימון מפתח בהדרגה ו לטאטא במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
שלב את מילוי הקרם ברולה עם מילוי הסיד המפתח וצנן במקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
כדי להפוך את הקרום, לרדד גיליון של בצק עלים דק מאוד, 20 על ידי 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
חותכים עיגולים בקוטר 6 (4 אינץ') מתוך בצק העלים לקו מחבתות טארט 6 (3 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
9
נותנים לבצק לנוח 30 דקות במקרר. מרפדים את טבעות המאפה בבצק המאפה וקוצצים את עודפי הבצק סומק לקצה הטבעת.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מניחים פיסת נייר קלף על כל קליפת טארט וממלאים בשעועית ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות. הפגזים צריכים להיות דקים ואחידים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להרכבה יש למלא את הקליפות במילוי סיד המפתח וליישר את החלקים בעזרת מרית. אבק את צמרות הקינוחים בסוכר ובאמצעות לפיד מקרמל את החלקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
מניחים את הקינוחים על צלחת ומגישים עם מחית פירות, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון באותה מידה כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
שאטו פינדפלורס סנט אמיליון בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כיין צעיר, צ ' נטו פינדפלורס מאפשר לפירותיות הטרייה שלו לפרוח. נשמר במרתף, הוא פורש טעם ארוך ומשיי בפה, סימן הגראנד קרוס של סן אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק