מציץ מרשמלו שוקולד
מציץ מרשמלו שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-18 מנות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לכם אבקת קקאו, סירופ תירס, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מרשמלו מציץ, כריכי עוגיות מציץ מרשמלו, ו פיפס שוקולד טבול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2/3 כוס מים בקערת ערבוב של מיקסר עומד ומפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לשבת עד ג ' לטין נספג לתוך מים, על 5 דקות. תניח בצד.
מפזרים מספיק סוכר כדי מעיל בנדיבות התחתון של גיליון אפייה rimmed. תניח בצד.
בסיר בינוני, מערבבים הנותרים 1/2 כוס מים עם 2 כוסות סוכר וסירופ תירס.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה, ערבוב כדי לפזר סוכר. כאשר התערובת מגיעה לרתיחה להפסיק לערבב. המשך לבשל עד רושמת תערובת 240 ° F. מדי פעם מברשת את הצדדים של מחבת עם מים כמו מבשל תערובת.
כאשר סירופ סוכר עולה לטמפרטורה, יוצקים מעל ג ' לטין ומערבבים בעדינות לשלב.
בואו תערובת לשבת להתקרר לזמן קצר, על 10 דקות. לאחר מכן שוט על מהירות בינונית גבוהה עד אור, רכות, ואת עקביות של קצף גילוח, על 10 דקות. בעדינות לקפל וניל וקקאו עד בשילוב.
פלופ כפית קטנה של מרשמלו על צלחת. אם הוא לא שומר על צורתו, מקבע קערת ערבוב על מחבת מי קרח עד שמרשמלו מתעבה עד לנקודה שבה הוא פשוט מחזיק את צורתו. מילוי שקית מאפה אפרוחים צינור (ראה הערה).
בואו אפרוחים לשבת במשך 10 דקות להגדיר ולאחר מכן מפזרים סוכר מעל מעיל. השתמש בקיסם כדי לטפוח עיני שוקולד על אפרוחים.