מצנן ג'לאטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל ג'לאטו קריר. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 892 קלוריות. אם יש לכם אגוזי לוז, תמצית vanillan, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, ג'לאטו, ו בר ג'לאטו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בבלנדר ותהליך עד חלקה.
יוצקים לתוך כוסות, מפזרים פולי קפה מצופים שוקולד, ומגישים עם קש.
בסיר לשלב את החלב, שמנת, ו 1/2 כוס סוכר מעל חום בינוני. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית מקציפים את החלמונים עם הסוכר הנותר באמצעות מיקסר חשמלי עד הביצים הפכו צהוב עבה וחיוור, על 4 דקות.
יוצקים 1/2 כוס חלב חם תערובת שמנת לתוך תערובת הביצה ומערבבים.
הוסף את התערובת בחזרה לסיר. מבשלים על חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף עץ, על 7 עד 10 דקות.
מניחים מסננת על קערה בינונית ושופכים את תערובת פודינג חם דרך המסננת. מערבבים את וניל אגוזי לוז להתפשט עד שהוא מתמוסס. תערובת צינה לחלוטין לפני לשפוך לתוך מכונת גלידה ופעל לפי הוראות היצרן להקפיא. כדי לשרת, סקופ ג ' לאטו לתוך קערות הגשה העליון עם אגוזי לוז.