מקלות אספרגוס מטוגנים
מקלות אספרגוס מטוגנים דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. 26 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גרידת לימון, שמן צמחי, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מקלות אספרגוס איטלקיים, מקלות אספרגוס פריכים בפרמזן, ו מקלות גבינה מטוגנים.
הוראות
מחממים שמן צמחי 1 אינץ ' במחבת צדדית עמוקה על חום בינוני.
להקציף חלב חמאה, פפריקה, פלפל שחור, וגלידת לימון יחד בקערה רחבה.
יוצקים קמח לתוך קערה רחבה נפרדת.
מניחים צלחת מרופדת בנייר מגבת ליד התנור העליון.
לטבול 1/3 של אספרגוס בתערובת חלב.
להעביר אספרגוס קמח מעיל ביסודיות.
חזור עם שכבה שנייה של תערובת חלב חמאה וקמח.
מטגנים אספרגוס מצופה בשמן החם עד חום זהוב, 2 עד 4 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
חזור על תהליך הניגוח והטיגון עד שכל המקלות מבושלים.