מקלות בייגלה רכים גרמניים
המתכון גרמני בייגלה רך מקלות יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אתה מקבל מתאבן שמשרת 24. אם יש לך שמרים, סודה לשתייה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו גרמני רך בייגלה מקלות עם בייקון, מקלות בייגלה רכים, ו שום עשב רך בייגלה מקלות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הסוכר החום לתוך 2 כוסות מים חמים עד מומס.
מפזרים את השמרים על המים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. מערבבים בשמן צמחי 3 כוסות של הקמח. ללוש את 2 3/4 כוסות קמח הנותרים; הבצק יהיה דביק מעט.
להעביר את הבצק למשטח עבודה משוריין ללוש עד משיי, כ 3 דקות; אם הבצק הוא דביק מאוד, ללוש עד 1/4 כוס יותר קמח.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת, מכסים בניילון נצמד ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד שמכפילים אותו בתפזורת, כ-45 דקות.
קו 3 יריעות עוגיות גדולות עם נייר קלף וחמאה את הנייר. Punch למטה את הבצק ולהפוך אותו על משטח עבודה משוריין. ללוש את הבצק בקלילות, לשטח אותו ולחתוך אותו ל -24 חתיכות.
גלגל כל חתיכה למקל 9 אינץ 'בעובי של 1/2 אינץ'.
להעביר את המקלות ליריעות העוגיות מוכנות, משאיר לפחות 2 אינץ ' ביניהם.
תנו לעמוד חשוף עד נפוח, כ -25 דקות.
במחבת גדולה ועמוקה, מערבבים את סודה לשתיה ל -2 ליטרים של מים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום עד בינוני. באמצעות 2 כפות מחורצים, בזהירות להעביר 6 בייגלה מקלות בכל פעם למים רותחים 30 שניות, מפנה פעם אחת; להוסיף כ 1 כוס מים חמים לאחר לפני בישול אצווה שנייה של בייגלה.
להעביר את מקלות בייגלה מגבות נייר כדי לנקז, ואז להחזיר אותם לסדינים עוגיות, ריווח אותם באופן שווה.
מברישים את מקלות הבייגלה עם שטיפת הביצים ומפזרים מלח.
אופים עד משחימים בעושר, כ -10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם חרדל.