הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פטרוזיליה, שמיר, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב טרטר, מקלות דגים אפויים בפירורי לחם עם רוטב טרטר, ו מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב טרטר תוצרת בית.
הוראות
1
מקלות דגים: מחממים תנור ל 450 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת שמן קנולה על גיליון אפייה rimmed ולהניח בצד.לפצח ביצה (ים) לתוך צלחת רדודה להכות קלות (להתחיל עם ביצה אחת לפצח אחרת אם נגמר לך). בצלחת רדודה נפרדת משלבים קמח, מלח מתובל, פלפל ופפריקה. בצלחת רדודה יותר לשלב פנקו ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
חותכים דגים למקלות על 3-4 אינץ 'ארוך ו 1/2-1 אינץ' גבוה.עבודה עם כמה חתיכות של דגים בזמן, dredge הראשון בקמח ולאחר מכן לנער את עודף. ואז לטבול כל חתיכה בביצה המוכה, ולבסוף תערובת פירורי הלחם. ודא שכל הצדדים מכוסים היטב בפירורי לחם ולאחר מכן מניחים דגים על תבנית האפייה.כאשר כל החלקים על תבנית אפייה, מניחים בתנור ומבשלים כ -10 דקות. מגניב במשך כמה דקות ולאחר מכן לשרת עם רוטב טרטר לטבילה.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.