מקלות דגים מפוארים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקלות דגים מפוארים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 367 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיונז, מלח כשר, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מקלות דגים מפוארים, "פיש אנד צ'יפס מגונדר", ו מקלות דגים לא מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. כיסוי וצינה.
מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול, להפיץ באופן שווה עם שמן; חום בתנור 12 דקות.
מערבבים קמח ופלפל שחור בצלחת רדודה.
מערבבים 1/2 כוס בירה, תערובת חרדל, מיץ ליים, חלבונים ביצה בצלחת רדודה; מערבבים עם מקציף עד קצף.
מניחים panko, pumpkinseeds, כמון, פלפל צ ' יפוטלה במעבד מזון; דופק 20 פעמים או עד פירורים גסים טופס.
מניחים תערובת panko בצלחת רדודה.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח. עבודה עם חתיכה אחת בכל פעם, לדלות דגים בתערובת קמח. לטבול בתערובת ביצים, ולדלות בתערובת panko עד מכוסה לחלוטין.
הסר תבנית אפייה שחוממה מראש מהתנור; מניחים דגים על מחבת, וחוזרים לתנור.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, מפנה פעם אחת.
מגישים מיד עם רוטב פלחי לימון.
בחירה בת-קיימא: אם ההליבוט הפסיפי אינו זמין, ניתן להשתמש ב-alaskan pollack וב-U. S. Pacific cod כאלטרנטיבות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו