קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות7
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מקלות התירס הדרומיים של הלחם המהיר

מקלות התירס הדרומיים של הלחם המהיר
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר מגורען, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מקלות תירס דרומיים, לחמים מהירים ולחמניות, ו לחם מהיר ' Bottoms-Up קינמון - קרמל Pinwheels (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה באמצע התנור מחממים עד 425ºF. הכינו מחבת מקל תירס במשקל כבד עם 7 פתחים.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
במחבת קטנה, להמיס את החמאה עם 1 כפית שמן. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את פתחי המחבת בנדיבות עם תערובת חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את המחבת בתנור במשך 5 דקות בזמן שאתה מערבב את הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את חלב החמאה, הביצה, ואת השמן 1 כף הנותרים ולהשתמש בכפית גדולה כדי לעורר את הבלילה לאט רק כדי לשלב את החומרים. אתה תראה כמה גושים קטנים; זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
הסר את המחבת מהתנור ואת הכף על 2 כפות של הבלילה לתוך כל פתח. החובט ימלא עד השוליים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד צמרות משחימים קלות וקיסם שיניים מוכנס במרכז מקל תירס יוצא נקי, על 15 דקות. תחתית מקלות התירס תהיה השחמה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
תן מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. השתמש סכין קטנה, חדה ואת האצבעות כדי לשחרר את הקצוות של המקלות בזהירות להסיר את המקלות מן המחבת אל המתלה. אל תהפוך את המחבת כדי לשחרר את מקלות התירס כי זה יכול להכביד עליהם ועלול לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים חמים.
10
מקלות התירס יכולים להיות אפויים יום קדימה, מכוסים, והשאיר בטמפרטורת החדר. כדי לשרת, מחממים את התנור ל 275ºF ומחממים את המקלות, חשופים, עד חם, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
ריזלינג טעים ומאוזן לחלוטין עם ניחוחות מפוארים של תפוחים טעים זהוב. מתוח מתוח אבל לא צנוע ולא רזה. אידיאל ריזלינג.