מקלות טבילה איטלקיים
מקלות הטבילה האיטלקיים של המתכון יכולים לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 25 דקות. מתכון זה מכין 24 מנות עם 55 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, תיבול, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו מקלות שרימפס ושומשום עם רוטב טבילה משמש, מקלות חזיר ומוצרלה עם רוטב טבילה של פטל-דיז'ון, ו מקלות טוסט צרפתי עם רוטב טבילת יוגורט תות (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים בצק מקל לחם; חותכים כל חתיכה לשניים לרוחב ומפרידים. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו גבינת פרמזן ותיבול איטלקי.
מוסיפים חתיכות בצק, כמה בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10-13 דקות או עד להזהבה.
בינתיים מניחים רוטב פיצה בקערה חסינת מיקרוגל. כיסוי; מיקרוגל על גבוהה עבור 1-2 דקות או עד תוסס.
מפזרים גבינת מוצרלה. מיקרוגל 1 דקה יותר או עד שהגבינה נמסה.