מקלות לחם איטלקי עשב
מקלות לחם איטלקיים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך בצק לחם, תיבול, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מקלות לחם שום עשבי תיבול, לחם שום ועשב, ו מקלות לחם עשבי שום (מתכונים דומים).
הוראות
גלגל כל חתיכה לתוך חבל 12 אינץ'.
מפזרים באופן שווה עם תערובת פרמזן.
חבלים מקום, 1 אינץ ' זה מזה, על קל משומן אפייה גיליונות. מכסים בניילון נצמד, ומניחים לעלייה בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד הזהב.
מברישים מקלות לחם עם חמאה מומסת ומפזרים מלח כשר. מגניב על מדפי תיל במשך 10 דקות.
* למלח כשר מרקם גס יותר ממלח עם יוד רגיל. ניתן למצוא אותו ליד מלחים אחרים בסופרמרקט. 1 1/2 כפיות מלח יוד ניתן להחליף.