מקלות לחם רכים
מקלות לחם רכים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, פרג זרעים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מקלות לחם בצל רכים, מקלות לחם שום רכים, ו מקלות לחם שומשום רכים.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
הוסף סוכר; תן לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בשמן, מלח, קמח מחיטה מלאה ומספיק קמח לכל מטרה כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
תן מנוחה במשך 10 דקות. מחלקים ל-14 חלקים.
מגלגלים כל מנה לתוך 9-in. אקס-1-אין. חבל.
מקום 1 ב. מלבד על מצעי אפייה משומנים. לכסות ולתת לעלות במשך 20 דקות או עד הוכפל.
להקציף ביצה ומים; מברשת על הבצק.
אופים ב 375° במשך 15-20 דקות.