מקלות מוצרלה
מקלות מוצרלה לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . אם יש לכם תיבול, אבקת שום, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה עובד היטב כמזנון לא יקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. מקלות מוצרלה , מקלות מוצרלה ומקלות מוצרלה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים קמח בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת טורפים ביצים ומים. בקערה רדודה שלישית מערבבים את פירורי הלחם, התיבול האיטלקי, אבקת השום והפלפל. מצפים מקלות גבינה בקמח, ואז טובלים בתערובת ביצים ומצפים בתערובת פירורי לחם. חוזרים על ציפויי ביצה ופירורי לחם. מכסים ומצננים לפחות 4 שעות או לילה.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת; לטפטף חמאה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 6-8 דקות או עד שהם מתחממים. מניחים לעמוד 3-5 דקות לפני ההגשה.
מגישים עם מרינרה או רוטב ספגטי לטבילה.