מקלות מוצרלה לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . אם יש לכם תיבול, אבקת שום, ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . זה עובד היטב כמזנון לא יקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. מקלות מוצרלה , מקלות מוצרלה ומקלות מוצרלה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים קמח בקערה רדודה. בקערה רדודה נוספת טורפים ביצים ומים. בקערה רדודה שלישית מערבבים את פירורי הלחם, התיבול האיטלקי, אבקת השום והפלפל. מצפים מקלות גבינה בקמח, ואז טובלים בתערובת ביצים ומצפים בתערובת פירורי לחם. חוזרים על ציפויי ביצה ופירורי לחם. מכסים ומצננים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סוכריות מצילות חיים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספים
1 פלפל מוריטה מיובש
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת; לטפטף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 6-8 דקות או עד שהם מתחממים. מניחים לעמוד 3-5 דקות לפני ההגשה.