מקלות עוף איטלקיים
המתכון מקלות עוף איטלקי יכול לספק את הכמיהה הים תיכונית שלך בערך 35 דקות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 140 קלוריות. צאו לחנות והרימו חצאי חזה עוף, פלפל גרוס, פרמזן ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו מקלות אספרגוס איטלקיים, מקלות טבילה איטלקיים, ו מקלות לחם עשבי תיבול איטלקיים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בצלחת פאי או מגש, שלבו את פירורי הלחם, הפרמזן, הטימין, הבזיליקום, האורגנו, המלח, אבקת השום והפלפל האדום. טובלים את רצועות העוף בחמאה המומסת, ואז מחפרים אותן בתערובת פירורי הלחם.
מניחים את רצועות העוף בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה משומן קלות.
אופים 20 דקות, או עד שהעוף מבושל.
מגישים את מקלות העוף חמים עם רוטב מרינרה, או מגישים חם או קר עם חרדל דבש.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-34 דולר.
![ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה]()
ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה
אינטנסיבי ומורכב מאוד, עם תווים פירותיים רכים של דובדבן שחור ודובדבן, יחד עם ניחוחות חריפים עזים ונעימים, במיוחד של טבק, קקאו ופלפל שחור מעורבבים בתווים בלסמיים ומינרלים נעימים.