מקלות עוף סויה הדרים
עוף סויה הדרים מקלות תיפוף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, זנגביל, סאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכונים דומים: מקלות עוף הדר, עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, ו אטריות רוטב סויה.
הוראות
מערבבים עוף, זנגביל, ומלח בקערה גדולה, משליך למעיל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף עוף, ומבשל במשך 6 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
מוסיפים סאקה ו-4 המרכיבים הבאים (באמצעות מיץ לימון); מבשלים 1 דקה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד העוף מבושל היטב.
הסר עוף מהמחבת; להתחמם. מביאים רוטב לרתיחה. מבשלים עד רוטב מצטמצם 1/2 כוס (כ 5 דקות). להחזיר עוף למחבת, הופך למעיל.