מקלות קישואים אפויים
מקלות קישואים אפויים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 41 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. לך לחנות ותביא קישואים, קמח תירס, מיקס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: מקלות קישואים אפויים, מקלות קישואים אפויים, ו מקלות קישואים אפויים.
הוראות
מחממים תנור ל 475°. ריסוס גיליון עוגיות עם ספריי בישול nonstick או קו עם נייר קלף.
בקערה קטנה, לשלב תערובת ביסקוויק, קמח תירס, מלח, פלפל ותבלינים איטלקי.
בקערה קטנה אחרת, לנצח ביצה. לטבול פרוסות קישואים לתוך תערובת ביצה; ואז בתערובת ביסקוויק.
מניחים על גיליון עוגיות מוכן. תרסיס קישואים עם תרסיס בישול לא מקל.
אופים ב 475° במשך 5 דקות.
הסר מהתנור, פנה מקלות קישואים; ריסוס עם ספריי בישול nonstick. חזור לתנור ואפה 5 דקות נוספות או עד לחום זהוב.
מגישים עם רוטב מרינרה לטבילה.