קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

מקסיקני הומני

מקסיקני הומני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל Hominy מקסיקני. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 97 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מלח, שום, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. נסו בשר מקסיקני ומרק ביתי, עוף מקסיקני-מרק Hominy, ו Posole (מרק מקסיקני עם חזיר hominy) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מוקפצים קלותקישואים מוקפצים קלות
3
להוסיף פלפל jalapeo ושום; לטגן 2 דקות. מערבבים ב hominy; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות, מלח ופלפל שחור; מבשלים עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
HominyHominy
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
4
מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.