קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

מקצפת פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין

מקצפת פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין
מתכון meringues פיסטוק עם גלידת מנגו ומנדרין יכול להתבצע בעוד כ-5 שעות ו-15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מנגו, קרטון שמנת כפולה, פיסטוק, וזיגוג סוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק, מרנג קפה עם גלידת קוקוס, ו מאוד ברי לרסק עם מרנג וסורבה או גלידה.

הוראות

1
אתה יכול לעשות את הגלידה עד חודש קדימה. ראשית, לחתוך את העור מן המנגו עם סכין חדה, לחתוך את הבשר מן האבן וקוצצים דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
לטאטא את הקרם, Cointreau, הדובדבן סוכר, גרידת מנדרין ומיץ יחד עד שהוא מחזיק את צורתו. מקפלים במנגו. להטות את התערובת לתוך מיכל נוקשה להקפיא במשך 3 שעות עד קפוא בשקט, ערבוב פעם אחת לאחר 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
CointreauCointreau
יכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוציםיכול אגסים פרוסים, מסוננים וקצוצים
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
בינתיים לעשות את meringues. מחממים את התנור ל 120c /גז / מאוורר 100C. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף אפייה ולצייר 16 x 6cm מעגלים, מרווחים היטב זה מזה, על הסדינים. (השתמש מכסה צנצנת מדידה 6 ס " מ לרוחב כתבנית.)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
לטאטא את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים חצי גלגלית סוכר ומקציפים עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את הסוכר שנותר כף בכל פעם בזמן שטוף. מקפלים את האגוזים עם כפית מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
כפית מרנג על עיגולים נייר ולהתפשט לעשות סיבובים אפילו.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים במשך 1 שעה, החלפת המגשים סיבוב לאחר 30 דקות. המקצפת מוכנה כאשר מוצק ונשמע חלול אם טפח. מגניב על המגשים ואז לקלף את הנייר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
כאשר הקציפות קרירות והגלידה קפואה ברכות, מקצפות את הקציפות יחד בזוגות באמצעות הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
10
שים אותם לתוך מיכל בשכבה אחת להקפיא, יחד עם שאריות גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
11
כדי לשרת, להסיר מהמקפיא ולפזר עם אגוזים קצוצים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
12
מגישים על צלחות ולאכול עם מזלגות.