מקרון אגוזי לוז טבול בשוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו מקרון אגוזי לוז טבול בשוקולד. המתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וידידותי ל-Fodmap מגיש 24 ומחיר 42 סנט למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 125 קלוריות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. גשו לסופר וקנו ממרח שקדים, חלבונים, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מקרונים טבולים בשוקולד, מקרון קוקוס טבול בשוקולד ומקרוני שקדים טבולים בשוקולד.
הוראות
מניחים אגוזי לוז ו-1/4 כוס סוכר במעבד מזון; מעבדים עד שהאגוזים טחונים דק.
מוסיפים ממרח שקדים, חלבונים ושארית הסוכר; מעבדים עד לתערובת אחידה, כ-3 דקות.
חותכים חור קטן בקצה שקית מאפה או בפינה של שקית ניילון בטוחה למזון; להכניס קצה מאפה כוכב גדול. ממלאים שקית בתערובת אגוזי לוז. צינור 1-1/4 אינץ'. רוזטות במרחק של 2 אינץ' זה מזה על גבי ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים 12-14 דקות או עד שחום בהיר. מצננים על מחבתות 1 דקה.
מוציאים לרשתות להתקררות מלאה.
טובלים תחתית כל עוגיה בשוקולד מומס; לתת לעודפים לטפטף.
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בשעווה; מקררים שעה או עד להתייצבות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי למקרונים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bodegas Naveran Dama Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה קאוואות וינטג' שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, שנותן ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.