קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה

מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה
מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לך gruyère, חמאה, חרדל dijon, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו Gruyère ו Emmentaler מקרוני ותבשיל גבינה עם בשר חזיר ו Cubed Sourdough, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה קלה צלחת אפייה 8 על 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים דרך מסננת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
כדי להכין את רוטב mornay, לחמם את החלב בסיר קטן על חום בינוני. ברגע שהחלב מתחיל קיטור ובועות זעירות נוצרות מסביב לקצוות של המחבת, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את החמאה בסיר בינוני להמיס מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיף את הקמח ומערבבים עם משוט עץ שטוח קצה רק עד רו מתחיל לקחת על צבע חום בהיר, גירוד התחתון כדי למנוע שריפה, כ 3 דקות. לאט מוסיפים את החלב ומערבבים כל הזמן עד שהרוטב מתעבה מספיק כדי לצפות באופן שווה את החלק האחורי של כף—אצבע נמשכת לאורך החלק האחורי של הכף צריכה להשאיר רצועה ברורה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום ומערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8
מוסיפים חרדל וגבינה לרוטב, ערבוב עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
יוצקים פסטה לתבנית אפייה משומנת וזורקים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
יוצקים את רוטב הגבינה מעל החלק העליון של הפסטה ומערבבים בעדינות לשלב לתוך בשר חזיר אטריות. למעלה בנדיבות עם קוביות לחם, להחליק לתוך התנור, ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
בואו לשבת 10 דקות לפני ההגשה.