קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

מקרוני אפוי

מקרוני אפוי
מקרוני אפוי דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 485 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, ביצים, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -23 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. נסו מקרוני אפוי, מקרוני אפוי, ו מקרוני וגבינה אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים מקרוני ומבשלים 10 עד 13 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
4
בקערה מערבבים יחד את הביצים, החלב והפלפל. בכלי קדירה מניחים כשליש מהמקרוני המבושל בשכבה אחת, מפזרים 1/2 מהגבינה, ואז מניחים את שאר המקרוני ומכסים בגבינה שנותרה. מצפים באופן שווה בתערובת חלב הביצים. לבסוף, לחתוך פרוסות חמאה ומניחים אותם על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות או עד שהגבינה נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה