מקרוני אפוי עם תרד עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 300 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם תרד תינוק, ברוקולי, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: גבינת תרד מקרוני, מקרוני תרד & גבינה, ו עוף בסיר אחד ומקרוני תרד.
הוראות
1
לזרוק מקרוני עם שמן צמחי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
מקרוני
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מבשלים ברוקולי עם 1 כפית מלח במים רותחים כדי לכסות 2 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. לצלול לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מים
ברוקולי
מלח
3
מוסיפים ברוקולי ותרד למקרוני בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
מקרוני
תרד
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מוסיפים בצל, ומטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים פטריות; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
6
מפזרים קמח, ערבוב עד מעורבב. בהדרגה מערבבים בחלב; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
7
להוסיף 1 1 1/2 כוסות גבינה, נשאר 1/2 כפית מלח, קצפת, פלפל, אגוז מוסקט, ערבוב עד גבינה נמס. מערבבים לתוך תערובת מקרוני; כף לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'.