מקרוני באפלו ועקיצות גבינה
בופלו מקרוני וגבינה ביס הוא מתכון אמריקאי המגיש 24. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש חמאה, מים, מקרוני וגבינה ארוחת ערב לערבב, בצל מטוגן צרפתי. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 11%, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מקרוני עוף באפלו וגבינה, מקרוני עוף באפלו וגבינה, ו מקרוני עוף באפלו וגבינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
הניחו את חבילת הגבינה מתערובת ארוחת הערב בצד. בסיר גדול מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים מקרוני; מבשלים 8-10 דקות או עד שהם רכים.
מסננים. מערבבים פנימה את תכולת חבילת הגבינה, החלב והחמאה.
לחץ 2 כפות לכוסות מאפינס מיניאטוריות משומנות. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3 שעות או למשך הלילה.
מניחים את הרוטב החם, הקמח, הביצה והבצל בקערות רדודות נפרדות.
הסר עקיצות מקרוני מכוסות. טובלים ברוטב החם והקמח, ואז מצפים בביצה ובצל.
מקום 2 ב. בנפרד על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם אפשרויות נהדרות למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם אתה במצב רוח לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ונטוריני בלדיני מונטלוקו למברוסקו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ונטוריני בלדיני מונטלוקו למברוסקו]()
ונטוריני בלדיני מונטלוקו למברוסקו
יין יחיד של ענבי סלמינו, גדל על קרקעות חוליות. הענבים נקצרים בעשרת הימים הראשונים בספטמבר. שיטת צ ' ארמט קצרה. ניחוח מורגש של עשבי תיבול ודובדבנים שחורים עסיסיים. בעל טעם טרי ויבש למחצה עם תחושות טאניות קלות. מוסמך אורגני.