קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מקרוני בצל מתוק של חדר קוטרי וגבינה

מקרוני בצל מתוק של חדר קוטרי וגבינה
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו עירית, שאלוט, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מקרוני בטטה וגבינה עם תרד, צלעות קצרות, בצל מקורמל וכריך גבינת צ'דר מורמונט מתפריט' אוכל רחוב ' בחדר הברז במלון אומני, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים את הפסטה, מעבירים אותה מתחת למים קרים, ומחזירים אותה לסיר. זרוק את הפסטה עם שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
חום 1 כף שמן קנולה ו 2 כפות של החמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיף את הבצל, וזורק למעיל עם השומן. מקטינים את החום לנמוך, מכסים את המחבת ומבשלים את הבצל במשך 5 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה, מפזרים את הבצל עם מלח ופלפל, ומבשלים, שנחשפו, במשך 7 עד 10 דקות, או עד הבצל הוא מצח זהוב. מחית את הבצל במעבד מזון מצויד בלהב פלדה או בבלנדר, ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מחממים את החמאה הנותרת בסיר על אש נמוכה. מערבבים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות, או עד התערובת הופכת מעט בז', הוא מבעבע, ונראה גדל בנפח. להגדיל את החום בינוני, לאט לטאטא את החלב החם. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך, ומבשלים את הרוטב, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות או עד שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
6
מוסיפים את הגבינה לרוטב על ידי 1/2-כוס צעדים, ערבוב עד הגבינה נמסה לפני ביצוע תוספת נוספת. מערבבים את מחית הבצל, ומתבלים את הרוטב לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
בעוד הרוטב מתבשל, מחממים את שמן הקנולה הנותר בסיר קטן לטמפרטורה של 350 מעלות. מעיל פרוסות שאלוט עם קמח האורז, רועד את כל עודף. מטגנים את פרוסות השאלוט במשך 1 עד 2 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
קמח אורזקמח אורז
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
8
הסר את שאלוט מן השמן עם כפית מחוררת, ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
כדי לשרת, מערבבים את הרוטב, עירית ופטרוזיליה לתוך הפסטה. מבשלים על אש נמוכה עד הפסטה חמה מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
מגישים מיד, לקישוט כל מנה עם כמה בצלצלים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש