מקרוני גבינה ותבשיל בקר עם טימין
ניתן להכין את המתכון מקרוני גביני ותבשיל בקר עם טימין בערך 1 שעה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 29 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 603 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. 29 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חלב, בקר טחון, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 65%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל אפוי מקרוני ועוף גבינה, מקרוני בקר פיקנטה גבינה, ו מקרוני גבינה-מחבת בקר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבשיל קדירה גדול.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה.
מניחים את המקרוני בסיר, מבשלים 9 עד 11 דקות, עד אל דנטה, ומסננים.
מעבירים לכלי הקדרה המוכן.
במחבת על אש בינונית מבשלים ומערבבים את הבקר הטחון והבצל עד שהבקר שחום אחיד והבצל רך. מערבבים את היין, וממשיכים לבשל 1 דקה.
מערבבים פנימה את החלב, החרדל ורוטב הווסטרשייר. מתבלים במלח, פלפל ופלפל קאיין. ממשיכים לבשל ומערבבים עד לחימום.
מקציפים את הקמח למחבת, ומערבבים בהדרגה 2 כוסות גבינה עד להמסה.
מערבבים פנימה את הטימין ועגבניות השרי.
מערבבים את תערובת המחבת לכלי הקדרה עם המקרוני. למעלה עם הגבינה שנותרה.
מבשלים ללא כיסוי 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד מבעבע וחום קל.