מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. אם יש לך panko ), parmigiano-רג'יאנו, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
להמס חמאה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם panko וציפוי גבינות בקערה עד בשילוב היטב.
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על חום בינוני נמוך ומערבבים בקמח. לבשל רביכה, ערבוב, 3 דקות, ואז לטאטא בחלב. מביאים רוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ואז מבשלים, מקציפים מדי פעם, 3 דקות. מערבבים בגבינות, 2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל עד חלקה.
הסר מחום לכסות את פני השטח של רוטב עם נייר שעווה.
מבשלים מקרוני בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים) עד אל דנטה. שמור 1 כוס בישול מים לנקז מקרוני במסננת. מערבבים יחד מקרוני, מי בישול שמורים, ורוטב בקערה גדולה.
העברה ל 2 חמאה 2 ליטר מנות אפייה רדודות.
מפזרים ציפוי שווה על מקרוני ואופים עד זהב מבעבע, 20 עד 25 דקות.
* ציפוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * חצי מנה יכול להיות אפוי 10 (6 - עד 8-אונקיה) ramekins לילדים (עם שנותר חצי אפוי בתבנית אפייה 2-ליטר למבוגרים).