מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם panko, חרדל, חד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. חמאה קלה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'.
בסיר קטן על אש מתונה, להמיס 3 כפות של החמאה.
מניחים את פירורי לחם panko בקערה קטנה, טפטוף עם חמאה מומסת, ולזרוק לשלב.
הוסף חופן של גבינה מגוררת לקערה, לזרוק לשלב, ולהניח בצד.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את מקרוני המרפק עד אל דנטה.
מסננים את האטריות, ללא שטיפה, ואז להחזיר אותם לסיר שהם מבושלים.
בסיר קטן על חום מתון, לחמם את החלב רק עד שהוא מתחיל קיטור וליצור בועות זעירות סביב הקצוות שלה—להיזהר לא לתת לחלב לבוא לרתיחה.
בסיר בינוני על חום מתון, להמיס את 3 כפות הנותרים של חמאה.
מוסיפים את הקמח ומשתמשים בכף עץ שטוחה או מרית גומי בטוחה לחום כדי לערבב את התערובת יחד, מגרדים את תחתית המחבת כדי למנוע שריפה, רק עד שהוא מתחיל להפוך צבע חום בהיר, כ 3 דקות. לאט מוסיפים את החלב החם ומערבבים כל הזמן עד שהרוטב מתעבה, כ -3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים חרדל יבש, מלח ופלפל.
מוסיפים את שאר הגבינה המגורדת ומערבבים עד שהיא נמסה לחלוטין. להתאים את התיבול לפי הטעם.
יוצקים את רוטב הגבינה על מקרוני המרפק המבושל ומערבבים בעדינות כדי לצפות את האטריות ברוטב.
יוצקים את המקרוני והגבינה לתוך צלחת אפייה מוכנה העליון עם תערובת גבינה panko.
אופים עד אור זהוב חום מבעבע, על 30 דקות.
מגישים חם. לעשות קדימה: מקרוני וגבינה ניתן לעשות קדימה, לשים לתוך תבנית אפייה, מקורר לחלוטין, ונשמר, מכוסה במקרר, במשך 2 ימים. אין להוסיף את פירורי הלחם עד מוכן לאפות. (מקרוני וגבינה מקורר עשוי לקחת יותר מ -30 דקות כדי להיות מבושל לחלוטין.)