מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 498 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו קורנית, צ'דר, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את המקרוני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד הסוף, על 5 עד 7 דקות.
לנקז ולזרוק אותו עם 2 כפות חמאה; להפריש.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מעיל צלחת אפייה גדולה עם 1 כף חמאה ולהניח אותו בצד.
מכניסים את החלב לסיר ומוסיפים את שן הבצל משובצת, שום, עלה דפנה, טימין וחרדל. חם מעל חום נמוך בינוני עד החלב מתחיל קיטור, על 10 דקות.
הסר מהחום ולתת את הטעמים להחדיר בזמן שאתה עושה את רו. בסיר גדול מעל חום בינוני להוסיף 2 כפות חמאה וקמח. לבשל, ערבוב, במשך כ 2 עד 3 דקות; לא לתת את צבע רביכה. מסננים את החלב החדור על רביכה, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות עד הרוטב סמיך.
מסירים מהחום ומוסיפים 1/2 את הצ ' דר המגורד ו-1/2 את הפרמזן; מערבבים עד שהוא נמס וחלק. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
יוצקים את זה על המקרוני, מוסיפים את חתיכות צ ' דר, ומערבבים עד מעורבב היטב; לשים את זה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים את גבינות הצ ' דר והפרמזן שנותרו באופן שווה מעל.
אופים עד העליון הוא זהב וקשוח, על 25 עד 30 דקות.