מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1010 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, חלב, גבינת gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
טפטוף שמן לתוך סיר גדול של מים מלוחים רותחים.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים על פי ההוראות על החבילה, 6 עד 8 דקות.
בינתיים, לחמם את החלב בסיר קטן, אבל לא להרתיח אותו. ממיסים 6 כפות חמאה בסיר גדול (4 ליטר) ומוסיפים את הקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות, ערבוב עם מקצף. בעוד לטאטא, מוסיפים את החלב החם ומבשלים עוד דקה או שתיים, עד מעובה וחלק. את החום, להוסיף את Gruyere, צ ' דר, 1 כף מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
מוסיפים את המקרוני המבושל ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 3 ליטר.
פורסים את העגבניות ומסדרים למעלה. ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות, משלבים אותן עם פירורי הלחם הטריים ומפזרים מלמעלה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד הרוטב הוא מבעבע ואת המקרוני הוא השחמה על החלק העליון.