מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 771 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו צ'יפס, פסטה קוואטפי, פלפל קאיין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ממיסים 6 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מקציפים את החלב המחומם ומביאים לרתיחה, ממשיכים לטאטא כל הזמן. התערובת תתעבה ככל שהחום יגדל. המשך לערבב בעת הוספת
חרדל יבש, אגוז מוסקט, קאיין, מלח, פלפל, רוטב חריף וורצ ' סטרשייר. מערבבים את 3 כוסות צ ' דר עד שהוא נמס.
יוצקים את רוטב הגבינה על האטריות ומוסיפים לתבשיל 3 ליטר.
מפזרים את הצ ' יפס, בייקון ופרמזן על גבי ואופים במשך 35 דקות.