מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מק וגבינה. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1054 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה טריים, מלח כשר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים את החמאה ו-2 כפות שמן זית במחבת גדולה (12 אינץ'), מוסיפים את הפטריות ומבשלים מעל חום בינוני במשך 3 עד 5 דקות, עד שהם רכים.
מוסיפים את השרי וממשיכים לטגן עוד כמה דקות, עד שהשרי נספג. תניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים טיפת שמן זית וקמצוץ מלח.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים 6 עד 8 דקות, עד אל דנטה.
בינתיים, ממיסים את חמאת הכמהין בסיר גדול (4 ליטר) ומקציפים בקמח. מבשלים 2 דקות על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. לאט לאט לטאטא את החלב החם ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד הרוטב הלבן מעובה ושמנת. את החום, להוסיף את Gruyere, צ ' דר, 1 1/2 כפות מלח, פלפל, ואגוז מוסקט.
מערבבים את הפסטה, הרוטב והפטריות בקערה גדולה ויוצקים אותם לתבנית אפייה של 10 על 13 על 2 אינץ'.
מניחים את השום והפטרוזיליה בקערה של מעבד מזון מצויד בלהב פלדה ודופק עד שהם טחונים.
מוסיפים את פירורי הלחם והדופק לשלב.
מפזרים את הפירורים על הפסטה ואופים במשך 35 עד 45 דקות, עד שהרוטב מבעבע והפירורים בצבע חום זהוב.