מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 505 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פירורי לחם, פפריקה, עלי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד מעט underdone, או מאוד אל דנטה, על 7 דקות.
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר.
בסיר מעל חום בינוני, להמיס את החמאה ומערבבים בקמח. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד רביכה הופך צבע זהוב חיוור מאוד.
מוסיפים את החלב ומקציפים היטב כדי להסיר כל גושים. להביא לרתיחה על אש נמוכה.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, 1/4 כוס פרמזן, פטרוזיליה ושמן קנולה. שמור.
מוסיף את הפפריקה, צ 'דר, 8 אונקיות הנותרות של פרמזן מגורר, גבינת קוטג' ומלח ופלפל, לפי הטעם, לתערובת החלב.
יוצקים את רוטב הגבינה על הפסטה ומערבבים לשלב.
להזמין 3 כוסות עבור עגול 2 מתכון אינטרנט פיקנטי מקרוני וגבינה לנשוך.
תרסיס 9 על ידי 13 אינץ ' תבנית אפייה עמיד עם ספריי בישול.
יוצקים את המקרוני והגבינה ולהפיץ אותו באופן שווה במחבת.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם ואופים במשך כ -30 דקות עד שפירורי הלחם קלויים וזהובים.