מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1182 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו פרמזן, חרדל דיז'ון, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה, ו מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בסיר גדול, להביא את המים לרתיחה מתגלגלת.
תוסיף את המלח. תטעם את המים. זה צריך להיות מלוח כמו מי ים.
מוסיפים את המקרוני ומערבבים, עם כף עץ או כף גדולה מחוררת, כדי להבטיח את המקרוני לא מקל על החלק התחתון של הסיר כפי שהוא מבשל. מבשלים עד המקרוני הוא עדיין די מוצק, 8 עד 10 דקות.
יוצקים את המקרוני והמים לתוך מסננת הניח על הכיור. אפשר למים להתנקז, תוך שמירה על כ 1 כוס של הנוזל.
באותו סיר, להביא את הקרם, שיני שום, ואת נוזל בישול שמורות לרתיחה.
מוסיף את החרדל ו -3 כוסות של Gruyere. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים בעדינות, תוך ערבוב מתמיד, עד הגבינה נמסה משולב עם הקרם.
מוסיף את הפרמזן וצ ' דר. מערבבים עם כף עץ ומבשלים שוב עד חלקה.
תוסיף קצת ווסטרשייר וקצת רוטב חריף. מערבבים כדי להתמזג. טעם לתיבול.
מוסיפים את המקרוני לשמנת ומערבבים בעדינות כדי להתמזג. אפשר למקרוני לנוח על הכיריים, 5 עד 10 דקות, כך הפסטה סופגת את הטעמים.
ממלאים צלחת אפייה בתערובת המקרוני, למעלה עם פירורי הלחם, גבינת Gruyere הנותרים ואופים 10 עד 12 דקות או עד פירורי הלחם קרום על גבי.