מקרוני וגבינה II
מק וגבינה II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 4 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם גבינת צ'דר, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים לבשל מקרוני מרפק עד אל דנטה.
בסיר בינוני, מעל חמאה מומסת חום בינוני או מרגרינה.
מקציפים קמח ומערבבים במרץ.
מוסיפים חלב ומבשלים עד עבה תוסס, על 5 עד 7 דקות.
מוסיפים גבינות ומערבבים עד שנמסו לחלוטין.
בקערה גדולה לערבב יחד את תערובת פסטה מרוקן רוטב גבינה. לזרוק מעיל באופן שווה.
יוצקים לתוך מנה משומנת 2 ליטר.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.