אם יש לכם עוף, שמן זית, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מים מלוחים ומבשלים פסטה לצ ' ואי אל דנטה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
במחבת nonstick, חום להתפורר נקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ניקוז מבושל מתפורר על צלחת מרופדת מגבת נייר. מחבת חזרה לחום ומוסיפים שמן זית כתית מעולה, חמאה, שום ופטריות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לטגן 3 עד 5 דקות, עד פטריות זהובות קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
6
כדי פטריות, להוסיף קמח ומערבבים, בישול 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
להקציף במלאי, ולאחר מכן מערבבים בקרם. להביא שמנת לבועה, ולאחר מכן מערבבים 2 כוסות של תערובת גבינה 4. כאשר גבינה נמסה לרוטב, מוסיפים עגבניות. כאשר הרוטב מגיע לבועה, להסיר מהחום ולהתאים תבלינים, הוספת רוטב חם אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מערבבים רוטב גבינה עם נקניק ופסטה, מעבירים לתבנית אפייה, תבשיל או צלחת הגשה בטוחה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מפזרים נשאר 1/2 כוס 4 תערובת גבינה ואת פרמזן מגוררת מעל וחום תחת מטלית חמה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.