אם יש לכם עוף, שמן זית, עגבניות משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מים מלוחים ומבשלים פסטה לצ ' ואי אל דנטה, בערך 8 דקות.
להקציף במלאי, ולאחר מכן מערבבים בקרם. להביא שמנת לבועה, ולאחר מכן מערבבים 2 כוסות של תערובת גבינה 4. כאשר גבינה נמסה לרוטב, מוסיפים עגבניות. כאשר הרוטב מגיע לבועה, להסיר מהחום ולהתאים תבלינים, הוספת רוטב חם אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מערבבים רוטב גבינה עם נקניק ופסטה, מעבירים לתבנית אפייה, תבשיל או צלחת הגשה בטוחה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מפזרים נשאר 1/2 כוס 4 תערובת גבינה ואת פרמזן מגוררת מעל וחום תחת מטלית חמה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.