מקרוני וגבינה אפויים
מקרוני וגבינה אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 361 קלוריות. אם יש לך מלח, גבינת פרמזן, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מניחים גבינת קוטג ' במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים גבינת קוטג', גבינת צ ' דר, 1/4 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת הגבינה לפסטה ומערבבים היטב. תערובת כפית לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
שלב הנותרים 1/4 כוס פרמזן, panko, ופטרוזיליה בקערה קטנה.
מפזרים באופן שווה על תערובת פסטה.
אופים ב 375 במשך 10 דקות.
מחממים מטגן (לא להסיר צלחת מהתנור).
צלייה 1 דקה או עד בראונס העליון.